Utdelning av diplom

Nu börjar vi äntligen dela ut stipendiediplomen till de 14 lyftare som är 2020 års stipendiater i tyngdlyftning och styrkelyft. Stipendiaterna har tidigare fått sina pengar men tavlorna med diplomen har inte kunnat delas ut p.g.a. pandemins restriktioner och få genomförda tävlingar.

Till att börja med kommer stipendiaterna i tyngdlyftning att få sina diplom under SM som avgörs i Halmstad denna helg. Fortsättning följer sedan under hösten. SM i tyngdlyftning kan ses live på Youtube, sök på Svenska Tyngdlyftningsförbundet.

För att kunna fortsätta stötta svensk ungdomslyftning genom stipendier så är Lyftidrottens Ungdomsfond beroende av att gåvor kommer in.

Du kan ge ett värdefullt bidrag till förmån för
Tyngdlyftning genom insättning på Bankgiro 436-1309 eller
Swish 123 351 68 20
För att ge ett bidrag för Styrkelyft gör en insättning på Bankgiro 436-5243
eller Swish 123 363 52 24

%d bloggare gillar detta: