Uppskattning från stipendiaterna

Efter att stipendiaterna under våren hade fått sina besked om att de tilldelats ett av 2020 års stipendium så har vi fått till oss dessa reaktioner och uppskattningar.

”Hej!
Måste säga att jag är sjukt hedrad och glad över att få detta stipendium. Det känns jättekul att få en sådan fin uppskattning. Tack!” 

”Hej!
Tack för att jag blivit tilldelad 2020 års stipendium för ungdom i tyngdlyftning! Jag är oerhört tacksam!”

”Hejsan!
Tack så mycket för att jag får detta ännu ett år!
Det gör mig motiverad och glad att ni tror på mig.” 

”Hej! Jag är Tacksam för stipendiet!” 

”Hej!
Jag vill verkligen tacka så otroligt mycket för detta stipendium! Är oerhört glad och tacksam!”
 

”Hej!
Fick precis ett brev i brevlådan där det stod att jag blivit tilldelad år 2020s stipendium för juniorer i styrkelyft. Så kul att ni valt just mig!” 

”Hej.
Tusen tack för att ni vill tilldela mig stipendiet. Det motiverar mig jättemycket till att fortsätta lyfta och jag ska göra mitt allra bästa för att försöka slå in mig som senior. Det är tråkigt att situationen ser ut som den gör i dagsläget och att vi alla inte kan träffas, men jag längtar verkligen till lyftarpodiet och till att börja tävla igen.
Tusen tack igen, ta hand om er!” 

”Hej! Jag uppskattar verkligen detta stipendium och kommer fortsätta kämpa inom Styrkelyftet. Jag tackar så mycket!” 

”Hej!
Tack för stipendiet!
Glad påsk”

”Hej!
Jag blev så glad av att se att jag är en av ungdomsfondens stipendiater. Det är en ära! Tack så mycket för det.
Tack för att ni uppmuntrar mig till att fortsätta kämpa under den här tråkiga tiden!” 

”Hej! Vill först och främst tacka er för stipendiet jag fick utdelat för några dagar sedan. Att gå från en 14 årig grabb med en dröm om att bli bäst och nu få ett stipendium utdelat för det jag lyckats åstadkomma betyder mer än vad ni kan föreställa er, jag är evigt tacksam för den här äran ❤

”Tack så mycket för stipendium! Så kul att få förtroende från er”

Vi i Lyftidrottens Ungdomsfond tackar för all positiv respons och är glada om stipendierna kan uppmuntra och motivera till fortsatt träning under denna svåra tid med en pågående pandemi. Det är en lång tid för förberedelser inför kommande tävlingar, när det är möjligt.
Lycka till!


%d bloggare gillar detta: