Carita berättar om ett stipendiums betydelse

Carita Thorén, tidigare Hansson, är en av många unga lyftare som har fått stipendier från Lyftidrottens Ungdomsfond, idag tillhör hon senioreliten inom svensk tyngdlyftning. Carita berättar här om vilken betydelse stipendierna har haft för henne.

Jag är en av Lyftidrottens ungdomsfonds stipendiater. För mig betydde det otroligt mycket att bli tilldelad ett stipendium när jag var ung. Det blev en värdefull byggsten för min framtid inom tyngdlyftningen.

Då var tyngdlyftningen något intressant som jag älskade, idag är det mitt liv och jag tränar och tävlar på elitnivå.

Att få ta emot stipendium som ungdom berör och är betydelsefullt på många sätt. För mig började jag inse att jag var på väg att bli någonting stort, att människor runt om i Sverige trodde på mig men att det även blev som en belöning som man inte kunde förutspå.

Tusen tack Lyftidrottens ungdomsfond för att ni finns!

 caritatoren
Carita Thorén

%d bloggare gillar detta: